۰۷دی ۱۳۹۶

آرد ۱۵۰: آردی است که قسمت کمی از پوسته و جوانه آن گرفته شده باشد(حداکثر درصد استخراج ۹۳) آرد ۱۸۰ یا آرد کامل: آردی که شامل قسمت اعظم پوسته و جوانه گندم با حداقل درصد استخراج ۹۷ درصد می باشد. آرد فوری یا آرد آگلومره: آردی که به آ سانی و بدون به هم چسبیدن […]

۰۷دی ۱۳۹۶

نخود با طبیعت گرم و خشک، مقوی ریه، ملیّن، خون‎ساز، مغذی، چاق‌کننده و اشتها آور است. خوردن آب نخود پخته توام با نمک ، مُدر و درمان کننده سینه درد ، گرفتگی صدا و التیام دهنده سرفه است.