پشتیبانی

بلاگ سایت
۰۷دی ۱۳۹۶

نام فارسی: نخود ایرانی به سانسکریت: Candka به یونانی: Erebinthos به پهلوی: نخوت و نخت(Nakot) به عربی: حمص Hemmass به فرانسه: Pre sette , Pois chiche به انگلیسی: Chick-pea , Chinches به آلمانی: Kichererbse به ایتالیایی: Cece نام علمی نخود: Cicer arietinum L به ترکی: بولچاق نخود یکی از بهترین حبوبات برای غذای انسان است […]

۰۷دی ۱۳۹۶

خواص نخود از منظر طب سنتی نخود یکی از بهترین حبوبات برای غذای انسان است و آن‌چنان که در طب سنتی بر مصرف آن تاکید شده است درباره هیچ یک از حبوبات تاکید نشده است اما متأسفانه امروزه بسیار کمتر از گذشته در سفره ایرانیان دیده می‌شود. متأسفانه امروز نخود که یک ماده غذایی بسیار […]

۰۷دی ۱۳۹۶

بسیاری از اعراب و جنوبی‌های خونگرم کشورمان در فصول سرد سال به مصرف غذاهای خاصی همچون نخودآب روی می‌آورند که البته برخی عرب‌زبانان به آن لب‌لبی می‌گویند. این غذای مقوی، مغذی و لذیذ اغلب در سفره‌خانه‌های سنتی یا در کنار خیابان روی چرخ‌دستی پخته و عرضه می‌شود و مصرف آن به‌خصوص در روزهای سرد سال […]

۰۷دی ۱۳۹۶

خواص درمانی نخود از نگاه امام رضاعلیه السلام قدس آنلاین – حسینعلی پورافضلی: حبوبات را باید بهترین گروه مواد غذایی دانست که می توانند جایگزین مناسبی برای گوشت‌ها باشند چرا که سرشار از انواع ویتامین ها و پروتیئن های گیاهی و مواد معدنی و املاح مورد نیاز بدن است.  حبوبات به خصوص نخود یکی از […]